Posta
Posta
Posta
Posta
Crnogorski   English
Posta
Back to home
Call center

Mobilne aplikacije

 
content start

Android aplikacija

 
Pošta Crne Gore Android aplikacijom, inače jednom od prvih na crnogorskom tržištu, svojim korisnicima nudi brži i lakši pristup korisnim podacima, kalkulatoru cijena, lokacijama pošta i Track & Trace-u, praćenju pošiljke putem Interneta.
Korisnici za svoj mobilni telefon ili tablet sa android sistemom aplikaciju mogu preuzeti direktno sa Android marketa ili skeniranjem QR koda sa banera koji se nalazi na sajtu
 
Riječ je o prvoj verziji aplikacije koja će biti usavršavana dodavanjem mogućnosti korišćenja elektronskih servisa Pošte Crne Gore: web telegram, personalizovana razglednica...
 
Android aplikacija, u ovom trenutku, podržava tri funkcionalnosti:


Kalkulator cijena Poštinih usluga - korisnik na jednostavan način dobija preciznu informaciju o vrsti usluge za koju je zainteresovan. Potrebno je da odaberete vrstu usluge, u okviru odabrane usluge posebni ili dodatni servis, raspon gramaže kojem pripada pošiljka, kao i to da li pošiljku šalje u unutrašnjem ili međunarodnom saobraćaju. Korišćenjem ove opcije korisnik će dobiti preciznu cijenu za konkretnu uslugu.
 
Lokacije pošta – na osnovu trenutne lokacije korisnika, izmjerene GPS sistemom, na ekranu će biti prikazane Poštine poslovnice u krugu od 5 000 metara. Aplikacija nudi informaciju o radnom vremenu prikazanih pošta i mogućnost direktnog telefonskog poziva odabrane pošte.
 
Track & Trace, elektronsko praćenje pošiljaka– ovom opcijom korisnik ima mogućnost da na osnovu skeniranog bar-kod-a pošiljke ili unosom broja dobije informaciju o trenutnom statusu pošiljke.
 
Dostupna je na našem i engleskom jeziku.


content end